Menu
Speedy Snack Delivery

Frituur, sandwichbar, pizzeria, mobiele frituur en zoveel meer!

Speedy Snack is een bedrijf dat gespecialiseerd is in het maken en bezorgen van verse belegde broodjes, frietjes, allerlei frituursnacks en heerlijk à la minute bereide pizza’s. Ondertussen staan we al jaren garant voor kwaliteit, verscheidenheid en flexibiliteit.

Kwaliteit, een scherpe prijs en een goede service zijn termen die wij hoog in het vaandel dragen. De juiste mix van deze factoren is nodig om onze klanten elke dag opnieuw tevreden te stellen. Door continu op zoek te gaan naar 'dagverse' producten zijn wij ervan overtuigd u een kwalitatief product tegen de beste prijs te kunnen aanbieden.

Kom eens langs in  onze frituur!

Onze frituur in regio Zedelgem (Loppem) zijn 7 dagen op 7 open. U kunt er terecht voor vers gebakken frieten, ovenverse pizza’s en allerlei heerlijke snacks. Wij leveren 7 dagen op 7 indien de bestelling voor 10u00 is geplaatst. Lees hier hoe u kunt bestellen!

Huur ons frietmobiel in voor al uw events en feesten!

Daarnaast kunt u ook onze frietmobiel inhuren, waarmee wij graag ter plaatste komen om uw gasten te voorzien van al onze lekkernijen. Feestjes, vergaderingen, seminaries of lunches worden met zorg en plezier door ons ter plaatse verzorgd!

Speedy Snack, 100 % verse frietjes!

Zin in heerlijke frieten? Aarzel dan niet en kom eens langs in onze frituur in Zedelgem of huur onze frietmobiel in!

In de fotogalerij kunt u alvast enkele foto’s bekijken. Hebt u vragen of wenst u meer informatie? Aarzel dan niet en neem contact op via de contactpagina. Wij helpen u dan graag verder.

 

Top