Speedy Snack Frietmobiel

frietmobiel

Onze troef steeds verse friet

Ben je op zoek naar een goede snackwagen, foodtruck, frituurwagen, frietwagen, pastamobiel, mobiele frituur, frietkot “cateringdienst” voor een feest? Speedy Snack verzorgt de catering op alle feesten: opening van een nieuwe zaak, bedrijfsfeestjes, babyborrels, communiefeest, lentefeest,…

In een land van Bourgondiërs en levensgenieters heeft iedereen altijd plaats voor een frietje, snack of pizza. Onze wagen wordt overal met open armen ontvangen. Wij werken tegen scherpe prijzen en natuurlijk mag je lekkere snacks van uitstekende kwaliteit en een vriendelijke bediening verwachten in een loungie kader.

Frietmobiel op uw feestje

Wat kan u van ons verwachten?

Heb je zin in een spetterende frietparty

De mobiele frituur, foodtruck, frietwagen, frietkot is geschikt voor feestjes en evenementen vanaf 500 Euro. Voor uw evenement, braderie, bedrijfsfeest, buurtfeest, verjaardagen, huwelijk, communie, babyborrel,….U,als gastheer,gastvrouw hoeft niets te doen. U kunt rustig en ten volle meegenieten van uw eigen feest. U hoeft niet af te wassen,niet te bedienen enz…

U ontvangt uw gasten en wij doen de rest

Op voorhand bespreken we alles tot in de puntjes de nodige voorzieningen worden door ons getroffen. Frietjes inslaan, frituurvet controleren, zijn er voldoende snacks,vuilbak…. De mobiele frituur zijn we momenteel aan het klaarstomen voor een groot feest. Kortom niks zal aan het toeval worden overgelaten. Zo ook de veiligheid van de kramen zijn gecontroleerd en de bakinstallatie gekeurd.

Wij komen op locatie

Is het nu in Leuven, Gent, Brussel, Laken,Oostende, Brugge, roeselare, tielt, deinze, waregem, kortrijk, veurne, nieuwpoort, blankenberge, knokke, heist, antwerpen, aalter, puurs, ieper, leffinge, assebroek, oostkamp, zedelgem, houthulst, ingelmunster, waregem, limburg, frankrijk, nederland, enz. geen enkele uitdaging is te groot voor onze mobiele frituur.

We hebben een aantal menu’s waaruit u een keuze kunt maken, alles is bespreekbaar naargelang uw eigen noden en wensen. Hebt u zelf een leuk idee dan kunnen wij in overleg met u een passende oplossing vinden.